TOPMATRASSEN

Het belang van een goede topmatras wordt vaak onderschat. Wellicht zit het hem in de naam? Veel mensen denken dat een topmatras slechts bedoeld is om het laken op zijn plek te houden. Maar het doet zo veel meer – het past zich aan uw slaaphouding aan en zorgt ervoor dat uw lichaam kan ademen. Wij van Viking hechten er veel waarde aan om onze eigen topmatrassen te produceren zodat we zelf onze materialen en comfort kunnen kiezen.

Eigenlijk heel eenvoudig, we doen er alles aan om te zorgen voor perfecte topmatrassen. Als u bijvoorbeeld kiest voor onze Blu topmatras, zal u het aangename gevoel van natuurlatex ervaren. Dit beschermt u tegen vocht en overmatige hitte en heeft tevens een lange levensduur. De keus om te slapen op de katoen- of wolzijde is aan u. Katoen voor de warme zomers en wol voor koude winterdagen.

Viking topmatras Supersoft

SUPERSOFT

Supersoft heeft een kern van super zacht en zeer elastisch koudschuim wat u een heerlijk comfortabele slaaphouding zal bezorgen. De comfortlaag bestaat uit luchtige 4-kamer holle polyester vezels die zeer efficiënt vocht en warmte afvoeren. Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij uw bed. Ook verkrijgbaar in onze “flex”uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

Viking topmatras DL

DL

Een uitstekend ademend topmatras door haar gesegmenteerde natuurlatex zones, die zich perfect aan de vorm van uw lichaam aanpast. Zorgt daarnaast voor een optimale drukverdeling Door de comfortlaag van Quallofil® Allerban®, zorgt het matras niet alleen voor de afvoer van overmatige hitte en vocht maar wordt tevens de groei van mijt, fungus en bacteriën tegengegaan. Kan worden gestoffeerd in de kleur passend bij uw bed. Ook verkrijgbaar in onze “flex”uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

Viking topmatras BLU

BLU

Katoen, latex en wol maken deze topmatras tot onze meest luxe. Het koele katoen aan de ene kant voor warme zomers en het warme wol aan de andere kant voor koude winterdagen. U hoeft het topmatras enkel nog te keren. De kern van ademende natuurlatex heeft een zeer lange levensduur en beschermt tevens tegen vocht en overmatige hitte. Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij uw bed. Ook verkrijgbaar in “flex” uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

Viking topmatras tagel

PULSE

Pulse latex wordt geproduceerd volgens de Sonocore technologie waarbij het latex van binnenuit wordt behandeld door middel van hoge frequentie golven. Doordat het latex uitzet, ontstaat er een luchtige schuimstructuur. Dit veerkrachtige latexschuim heeft een bijzonder ventilerend vermogen en zorgt voor een optimale vochtregulatie.

Viking topmatras

DL TALALAY

DL Talalay heeft een kern van talalay latex wat zich het beste naar uw lichaam vormt. De puntelasticiteit van Talalay latex is onevenaarbaar en de open celstructuur zorgt voor een perfecte vocht- en lucht regulering. Door de comfortlaag van Quallofil® Allerban®, zorgt het matras niet alleen voor de afvoer van overmatige hitte en vocht maar wordt tevens de groei van mijt, fungus en bacteriën tegengegaan.

Viking topmatras SL

BLU TALALAY

Katoen, talalay latex en wol maken deze topmatras tot onze meeste luxe. Het koele katoen aan de ene kant voor warme zomers en de warme wol aan de andere kant voor koude winterdagen. U hoeft het matras enkel nog te keren. De kern van Talalay latex heeft een lange levensduur en beschermt tegen vocht en overmatige hitte. De puntelasticieteit van Talalay latex is onevenaarbaar en de open celstructuur zorgt voor de perfecte vocht- en lucht regulering.

Viking topmatras Flex

FLEX

De supersoft, pulse, DL, Talalay en de BLU topmatrassen zijn tevens verkrijgbaar in een “flex” uitvoering. Deze stellen u in staat één kant te verhogen of verlagen zonder de andere kant te belasten. Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij uw bed.