EXCLUSIVE CONTINENTAL

Ons meest exclusieve bed, ongeëvenaard op het gebied van comfort met een oogstrelend design. Het veersysteem met een totale hoogte van 57 cm bestaat uit maar liefst 4 lagen pocketveren, een uniek systeem. De bovenste laag bestaat uit individuele x-pockets met een onovertroffen zachte ondergrond. Het matras heeft 7 zones die uw lichaam tot in perfectie volgen en is afgewerkt met latex voor extra comfort. Het matras bestaat uit één geheel maar uiteraard kunt u zowel links als rechts kiezen uit de voor u geschikte hardheid.

BEKIJK ALLE SPECIFICATIES

EXCLUSIVE CONTINENTAL

Viking bed Exclusive Continental

STOFFEN & KLEUREN

Wat is het belangrijkste voor u bij aanschaf van een Viking boxspring? Verstelbaar, met X-pockets of in de kleur rood? Of u nu kiest voor een verstelbaar, continentaal of frame bed met 3 zones, 5 zones, 7 zones of 7 zones plus X-pockets, u kunt kiezen voor elke kleur hieronder. Dus waarom niet vast uw favoriete kleur kiezen?

HOOFDBORDEN

Natuurlijk wilt u ook graag een hoofdbord passend bij uw nieuwe bed. Viking heeft een uitgebreid assortiment met prachtige gestoffeerde hoofdborden in verschillende modellen en kleuren opgenomen. Ontdek de collectie hoofdborden voor uw Viking boxspring hieronder.

DE KEUS IS AAN U

BEDPOTEN

Ze mogen dan misschien op de grond staan maar onze collectie Viking bedpoten geven uw Viking boxspring net dat beetje extra. Ontdek hieronder de ruime collectie bedpoten van Viking.

DE KEUS IS AAN U

BEKIJK ONZE COLLECTIE

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een vraag over onze modellen? Stel hier je vraag of neem contact met ons op.