BIRKA PREMIUM

Door de pocketveren van ons Exclusive matras te combineren met de boxspring van ons meest populaire bed Birka, brengen wij deze naar een hoger niveau. Het dubbellaagse pocketveer systeem zorgt voor ongekend slaapcomfort en een uitstekende kwaliteit. Birka Premium wordt standaard geleverd met één groot matras, maar uiteraard kunt u zowel links als rechts kiezen uit de voor u geschikte hardheid. De Birka Premium continental is een succesvolle combinatie van twee bedden in de absolute top met betrekking tot slaapcomfort, kwaliteit en design. Een echt Viking bed kies je met je ogen dicht.

BEKIJK ALLE SPECIFICATIES

BIRKA PREMIUM CONTINENTAL

Viking Birka vlak tweepersoons bed

STOFFEN & KLEUREN

Wat is het belangrijkste voor u? Verstelbaar, met X-pockets of in rood? Of u nu kiest voor een verstelbaar, continentaal of frame bed met 3 zones, 5 zones, 7 zones of 7 zones plus X-pockets, u kunt kiezen voor elke kleur hier onder. Dus waarom niet vast uw favorieten kleur uitkiezen?

HOOFDBORDEN

Natuurlijk wilt u ook graag een hoofdbord passend bij uw nieuwe bed. Viking heeft een uitgebreid assortiment met prachtige gestoffeerde hoofdborden in verschillende modellen en kleuren.

DE KEUS IS AAN U

BEDPOTEN

Ze mogen dan misschien op de grond staan maar onze bedpoten geven uw Viking bed net dat beetje extra.

DE KEUS IS AAN U

BEKIJK ONZE COLLECTIE

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een vraag over onze modellen? Stel hier je vraag of neem contact met ons op.